Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar? Op Salons.nl lees je alles over Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar
Henriette R.Holstlaan 3
5216SK ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar is opgericht in 20080926 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar bereiken op: 06-23226459. Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17233559. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Uniek Huidverzorging voor Hem & Haar in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image