V.I.P. Beauty & Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

V.I.P. Beauty & Care in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over V.I.P. Beauty & Care? Op Salons.nl lees je alles over V.I.P. Beauty & Care uit Tilburg.

Adresgegevens:
V.I.P. Beauty & Care
Koningsplein 253
5038WK Tilburg

Eenmanszaak V.I.P. Beauty & Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? V.I.P. Beauty & Care is opgericht in 20160919 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan V.I.P. Beauty & Care bereiken op: 06-21660656. V.I.P. Beauty & Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66871425. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met V.I.P. Beauty & Care in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image