Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. in Schalkhaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp.? Op Salons.nl lees je alles over Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. uit Schalkhaar.

Adresgegevens:
Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp.
Waterdijk 4
7433RC Schalkhaar

Eenmanszaak Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. is opgericht in 20160418 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. bereiken op: 06-46431642. Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65876229. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Van Buiten, Huis voor Schoonheid & Ontsp. in Schalkhaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image