Van Dam Nagelstyling

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Van Dam Nagelstyling in Huizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Van Dam Nagelstyling? Op Salons.nl lees je alles over Van Dam Nagelstyling uit Huizen.

Adresgegevens:
Van Dam Nagelstyling
Giek 16
1276JD Huizen

Eenmanszaak Van Dam Nagelstyling is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HUIZEN of elders in de provincie Noord-Holland? Van Dam Nagelstyling is opgericht in 20160404 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Van Dam Nagelstyling bereiken op: 035-5253595. Van Dam Nagelstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65758285. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Van Dam Nagelstyling in Huizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image