Vercin Ontharingsspecialist

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Vercin Ontharingsspecialist in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Vercin Ontharingsspecialist? Op Salons.nl lees je alles over Vercin Ontharingsspecialist uit Hengelo.

Adresgegevens:
Vercin Ontharingsspecialist
Arthur van Schendelstr 5
7552JN Hengelo

Eenmanszaak Vercin Ontharingsspecialist is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Vercin Ontharingsspecialist is opgericht in 20090129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Vercin Ontharingsspecialist bereiken op: 074-2914432. Vercin Ontharingsspecialist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08188465. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Vercin Ontharingsspecialist in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image