Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging in Barneveld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging uit Barneveld.

Adresgegevens:
Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging
Spoorstraat 15
3771HD Barneveld

Eenmanszaak Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARNEVELD of elders in de provincie Gelderland? Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging is opgericht in 20070101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging bereiken op: 0342-434101. Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32121795. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging in Barneveld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image