VIP Hair & Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

VIP Hair & Beautysalon in Leiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over VIP Hair & Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over VIP Hair & Beautysalon uit Leiden.

Adresgegevens:
VIP Hair & Beautysalon
Hooigracht 54
2312KV Leiden

Eenmanszaak VIP Hair & Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? VIP Hair & Beautysalon is opgericht in 20090305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan VIP Hair & Beautysalon bereiken op: 071-5121126. VIP Hair & Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27338407. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met VIP Hair & Beautysalon in Leiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image