Virginia’s Hair & Naildesign

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Virginia’s Hair & Naildesign in Geldermalsen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Virginia’s Hair & Naildesign? Op Salons.nl lees je alles over Virginia’s Hair & Naildesign uit Geldermalsen.

Adresgegevens:
Virginia’s Hair & Naildesign
Anna Paulownastraat 30
4191GK Geldermalsen

Eenmanszaak Virginia’s Hair & Naildesign is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WEST BETUWE of elders in de provincie Gelderland? Virginia’s Hair & Naildesign is opgericht in 20040326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Virginia’s Hair & Naildesign bereiken op: 06-18194901. Virginia’s Hair & Naildesign in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11058450. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Virginia’s Hair & Naildesign in Geldermalsen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image