Visagie by Leonie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Visagie by Leonie in Noordwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Visagie by Leonie? Op Salons.nl lees je alles over Visagie by Leonie uit Noordwijk.

Adresgegevens:
Visagie by Leonie
Nico Steenvoordenstraat 11
2201DM Noordwijk

Eenmanszaak Visagie by Leonie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Visagie by Leonie is opgericht in 20160301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Visagie by Leonie bereiken op: 06-14117958. Visagie by Leonie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65463455. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Visagie by Leonie in Noordwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image