Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg in Veeningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg? Op Salons.nl lees je alles over Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg uit Veeningen.

Adresgegevens:
Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg
Pieperij 13
7924PZ Veeningen

Eenmanszaak Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE WOLDEN of elders in de provincie Drenthe? Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg is opgericht in 19780703 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg bereiken op: 0528-391213. Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04025079. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voet- en Schoenkundig Pedicure D.G. van den Berg in Veeningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image