Voet & Goed Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voet & Goed Pedicure in Kapelle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voet & Goed Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Voet & Goed Pedicure uit Kapelle.

Adresgegevens:
Voet & Goed Pedicure
Van der Havehof 6
4421MM Kapelle

Eenmanszaak Voet & Goed Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KAPELLE of elders in de provincie Zeeland? Voet & Goed Pedicure is opgericht in 20171001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voet & Goed Pedicure bereiken op: 06-81848901. Voet & Goed Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69728283. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voet & Goed Pedicure in Kapelle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image