Voet Totaal Schalkhaar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voet Totaal Schalkhaar in Schalkhaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voet Totaal Schalkhaar? Op Salons.nl lees je alles over Voet Totaal Schalkhaar uit Schalkhaar.

Adresgegevens:
Voet Totaal Schalkhaar
Prins Willem-Alexanderwg 16
7433DC Schalkhaar

Eenmanszaak Voet Totaal Schalkhaar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Voet Totaal Schalkhaar is opgericht in 20080708 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voet Totaal Schalkhaar bereiken op: 06-23419068. Voet Totaal Schalkhaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08178278. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voet Totaal Schalkhaar in Schalkhaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image