Voet voor Voet pedicure aan huis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voet voor Voet pedicure aan huis in Nieuw Beerta? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voet voor Voet pedicure aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Voet voor Voet pedicure aan huis uit Nieuw Beerta.

Adresgegevens:
Voet voor Voet pedicure aan huis
Verlengde Hoofdweg 1
9687PE Nieuw Beerta

Eenmanszaak Voet voor Voet pedicure aan huis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDAMBT of elders in de provincie Groningen? Voet voor Voet pedicure aan huis is opgericht in 20150917 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voet voor Voet pedicure aan huis bereiken op: 06-44155787. Voet voor Voet pedicure aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64137090. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voet voor Voet pedicure aan huis in Nieuw Beerta.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image