Voetbehandelcentrum Voet-Chi

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetbehandelcentrum Voet-Chi in Woerden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetbehandelcentrum Voet-Chi? Op Salons.nl lees je alles over Voetbehandelcentrum Voet-Chi uit Woerden.

Adresgegevens:
Voetbehandelcentrum Voet-Chi
Boterbloemweide 11
3448HZ Woerden

Eenmanszaak Voetbehandelcentrum Voet-Chi is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WOERDEN of elders in de provincie Utrecht? Voetbehandelcentrum Voet-Chi is opgericht in 20070425 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetbehandelcentrum Voet-Chi bereiken op: 0348-430686. Voetbehandelcentrum Voet-Chi in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30225588. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetbehandelcentrum Voet-Chi in Woerden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image