Voetensalon Miranda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetensalon Miranda in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetensalon Miranda? Op Salons.nl lees je alles over Voetensalon Miranda uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Voetensalon Miranda
Oreliostraat 4
5213XM ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Voetensalon Miranda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Voetensalon Miranda is opgericht in 20070129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetensalon Miranda bereiken op: 06-13536059. Voetensalon Miranda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17201691. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetensalon Miranda in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image