Voetverzorging aan de Lek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging aan de Lek in Hagestein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging aan de Lek? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging aan de Lek uit Hagestein.

Adresgegevens:
Voetverzorging aan de Lek
Lekdijk 80A
4124KE Hagestein

Eenmanszaak Voetverzorging aan de Lek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VIJFHEERENLANDEN of elders in de provincie Utrecht? Voetverzorging aan de Lek is opgericht in 20160418 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging aan de Lek bereiken op: 06-10196716. Voetverzorging aan de Lek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65880307. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging aan de Lek in Hagestein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image