Voetverzorging Anita Fidom

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging Anita Fidom in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging Anita Fidom? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging Anita Fidom uit Assen.

Adresgegevens:
Voetverzorging Anita Fidom
Naoberdreef 42
9403KK Assen

Eenmanszaak Voetverzorging Anita Fidom is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Voetverzorging Anita Fidom is opgericht in 20160905 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging Anita Fidom bereiken op: 06-36177505. Voetverzorging Anita Fidom in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66764858. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging Anita Fidom in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image