Voetverzorging de Marne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging de Marne in Zoutkamp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging de Marne? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging de Marne uit Zoutkamp.

Adresgegevens:
Voetverzorging de Marne
Margrietstraat 4
9974RZ Zoutkamp

Eenmanszaak Voetverzorging de Marne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Voetverzorging de Marne is opgericht in 20070315 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging de Marne bereiken op: 0595-402635. Voetverzorging de Marne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02097867. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging de Marne in Zoutkamp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image