Voetverzorging Geldershofje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging Geldershofje in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging Geldershofje? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging Geldershofje uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Voetverzorging Geldershofje
Essenakker 65
8097ST Oosterwolde

Eenmanszaak Voetverzorging Geldershofje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDEBROEK of elders in de provincie Gelderland? Voetverzorging Geldershofje is opgericht in 20090826 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging Geldershofje bereiken op: 0525-621845. Voetverzorging Geldershofje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08204477. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging Geldershofje in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image