Voetverzorging Pedias

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging Pedias in Ede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging Pedias? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging Pedias uit Ede.

Adresgegevens:
Voetverzorging Pedias
Diederickhof 7
6715DJ Ede

Eenmanszaak Voetverzorging Pedias is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Voetverzorging Pedias is opgericht in 20090817 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging Pedias bereiken op: 06-14950066. Voetverzorging Pedias in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09204652. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging Pedias in Ede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image