Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor in Haaksbergen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor uit Haaksbergen.

Adresgegevens:
Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor
De Iep 6
7482WE Haaksbergen

Eenmanszaak Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAAKSBERGEN of elders in de provincie Overijssel? Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor is opgericht in 20070323 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor bereiken op: 053-5740654. Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08157742. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging & Schoonheidssalon Ellis Spoor in Haaksbergen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image