Voetverzorgingspraktijk Lizelotte

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorgingspraktijk Lizelotte in Oss? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorgingspraktijk Lizelotte? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorgingspraktijk Lizelotte uit Oss.

Adresgegevens:
Voetverzorgingspraktijk Lizelotte
Waterschap 42
5345RA Oss

Eenmanszaak Voetverzorgingspraktijk Lizelotte is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OSS of elders in de provincie Noord-Brabant? Voetverzorgingspraktijk Lizelotte is opgericht in 20070305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorgingspraktijk Lizelotte bereiken op: 0412-630924. Voetverzorgingspraktijk Lizelotte in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17203212. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorgingspraktijk Lizelotte in Oss.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image