Voetverzorgingssalon Podi

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorgingssalon Podi in Vorden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorgingssalon Podi? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorgingssalon Podi uit Vorden.

Adresgegevens:
Voetverzorgingssalon Podi
Dorpsstraat 8
7251BB Vorden

Eenmanszaak Voetverzorgingssalon Podi is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BRONCKHORST of elders in de provincie Gelderland? Voetverzorgingssalon Podi is opgericht in 20060102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorgingssalon Podi bereiken op: 0575-551141. Voetverzorgingssalon Podi in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08142363. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorgingssalon Podi in Vorden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image