Vof. Kapsalon zij aan zij

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Vof. Kapsalon zij aan zij in Meliskerke? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Vof. Kapsalon zij aan zij? Op Salons.nl lees je alles over Vof. Kapsalon zij aan zij uit Meliskerke.

Adresgegevens:
Vof. Kapsalon zij aan zij
Torenstraat 15A
4365AD Meliskerke

Vennootschap onder firma (Vof.) Vof. Kapsalon zij aan zij is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VEERE of elders in de provincie Zeeland? Vof. Kapsalon zij aan zij is opgericht in 20160215 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Vof. Kapsalon zij aan zij bereiken op: 06-10400417. Vof. Kapsalon zij aan zij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65415817. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Vof. Kapsalon zij aan zij in Meliskerke.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image