W.M. Mooij Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

W.M. Mooij Schoonheidssalon in Maassluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over W.M. Mooij Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over W.M. Mooij Schoonheidssalon uit Maassluis.

Adresgegevens:
W.M. Mooij Schoonheidssalon
Jan Luykenstraat 34
3141BN Maassluis

Eenmanszaak W.M. Mooij Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASSLUIS of elders in de provincie Zuid-Holland? W.M. Mooij Schoonheidssalon is opgericht in 20090218 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan W.M. Mooij Schoonheidssalon bereiken op: 010-5922245. W.M. Mooij Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24453972. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met W.M. Mooij Schoonheidssalon in Maassluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image