Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure in Grevenbicht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure uit Grevenbicht.

Adresgegevens:
Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure
Heuvelsweg 3
6127CE Grevenbicht

Eenmanszaak Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure is opgericht in 20060623 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure bereiken op: 046-4859073. Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14090037. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Wilma Houben Voetzorg Medisch Pedicure in Grevenbicht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image