XIAOJIE Chinese Health Studio

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

XIAOJIE Chinese Health Studio in Rozenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over XIAOJIE Chinese Health Studio? Op Salons.nl lees je alles over XIAOJIE Chinese Health Studio uit Rozenburg.

Adresgegevens:
XIAOJIE Chinese Health Studio
Irislaan 20
3181CD Rozenburg

Eenmanszaak XIAOJIE Chinese Health Studio is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? XIAOJIE Chinese Health Studio is opgericht in 20060906 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan XIAOJIE Chinese Health Studio bereiken op: 0181-216911. XIAOJIE Chinese Health Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24400737. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met XIAOJIE Chinese Health Studio in Rozenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image