Yente’s hair and beauty

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Yente’s hair and beauty in Soesterberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Yente’s hair and beauty? Op Salons.nl lees je alles over Yente’s hair and beauty uit Soesterberg.

Adresgegevens:
Yente’s hair and beauty
Generaal Winkelmanstraat 32
3769EE Soesterberg

Eenmanszaak Yente’s hair and beauty is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SOEST of elders in de provincie Utrecht? Yente’s hair and beauty is opgericht in 20160222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Yente’s hair and beauty bereiken op: 06-11347740. Yente’s hair and beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65387740. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Yente’s hair and beauty in Soesterberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image