Yesim’s Hair & Beauty Design

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Yesim’s Hair & Beauty Design in Gennep? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Yesim’s Hair & Beauty Design? Op Salons.nl lees je alles over Yesim’s Hair & Beauty Design uit Gennep.

Adresgegevens:
Yesim’s Hair & Beauty Design
Niersstraat 6
6591CB Gennep

Eenmanszaak Yesim’s Hair & Beauty Design is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GENNEP of elders in de provincie Limburg? Yesim’s Hair & Beauty Design is opgericht in 20060905 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Yesim’s Hair & Beauty Design bereiken op: 0485-519955. Yesim’s Hair & Beauty Design in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12063304. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Yesim’s Hair & Beauty Design in Gennep.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image