Your Personal Hairdresser Fiona

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Your Personal Hairdresser Fiona in Olst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Your Personal Hairdresser Fiona? Op Salons.nl lees je alles over Your Personal Hairdresser Fiona uit Olst.

Adresgegevens:
Your Personal Hairdresser Fiona
Boskamp 2A
8121CX Olst

Eenmanszaak Your Personal Hairdresser Fiona is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente OLST-WIJHE of elders in de provincie Overijssel? Your Personal Hairdresser Fiona is opgericht in 20090630 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Your Personal Hairdresser Fiona bereiken op: 06-47681210. Your Personal Hairdresser Fiona in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08201156. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Your Personal Hairdresser Fiona in Olst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image