Zaza’s Beauty & Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Zaza’s Beauty & Nails in Mijdrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zaza’s Beauty & Nails? Op Salons.nl lees je alles over Zaza’s Beauty & Nails uit Mijdrecht.

Adresgegevens:
Zaza’s Beauty & Nails
Dorpsstraat 8
3641EC Mijdrecht

Eenmanszaak Zaza’s Beauty & Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Zaza’s Beauty & Nails is opgericht in 20080728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Zaza’s Beauty & Nails bereiken op: 06-29157400. Zaza’s Beauty & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27323259. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zaza’s Beauty & Nails in Mijdrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image