ZenCha Beauty&Wellnes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

ZenCha Beauty&Wellnes in Kerk-Avezaath? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ZenCha Beauty&Wellnes? Op Salons.nl lees je alles over ZenCha Beauty&Wellnes uit Kerk-Avezaath.

Adresgegevens:
ZenCha Beauty&Wellnes
Achterstraat 15
4012BR Kerk-Avezaath

Eenmanszaak ZenCha Beauty&Wellnes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BUREN of elders in de provincie Gelderland? ZenCha Beauty&Wellnes is opgericht in 20160912 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ZenCha Beauty&Wellnes bereiken op: 06-55368062. ZenCha Beauty&Wellnes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66829186. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ZenCha Beauty&Wellnes in Kerk-Avezaath.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image