Zensa Schoonheids- en Pedicure salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Zensa Schoonheids- en Pedicure salon in Warmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zensa Schoonheids- en Pedicure salon? Op Salons.nl lees je alles over Zensa Schoonheids- en Pedicure salon uit Warmond.

Adresgegevens:
Zensa Schoonheids- en Pedicure salon
Lommerlustlaan 20
2361LM Warmond

Eenmanszaak Zensa Schoonheids- en Pedicure salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Zensa Schoonheids- en Pedicure salon is opgericht in 20061002 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Zensa Schoonheids- en Pedicure salon bereiken op: 071-3011122. Zensa Schoonheids- en Pedicure salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28112403. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zensa Schoonheids- en Pedicure salon in Warmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image