Zonnestudio Nootdorp

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Zonnestudio Nootdorp in Nootdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zonnestudio Nootdorp? Op Salons.nl lees je alles over Zonnestudio Nootdorp uit Nootdorp.

Adresgegevens:
Zonnestudio Nootdorp
Dorpsstraat 72
2631CV Nootdorp

Vennootschap onder firma (Vof.) Zonnestudio Nootdorp is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente PIJNACKER-NOOTDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Zonnestudio Nootdorp is opgericht in 20141101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Zonnestudio Nootdorp bereiken op: 06-10171490. Zonnestudio Nootdorp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61880779. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zonnestudio Nootdorp in Nootdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image