Zonnestudio SunAngel

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Zonnestudio SunAngel in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zonnestudio SunAngel? Op Salons.nl lees je alles over Zonnestudio SunAngel uit Maastricht.

Adresgegevens:
Zonnestudio SunAngel
Koningsplein 52
6224ED Maastricht

Eenmanszaak Zonnestudio SunAngel is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Zonnestudio SunAngel is opgericht in 20160808 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Zonnestudio SunAngel bereiken op: 043-3625874. Zonnestudio SunAngel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66623596. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zonnestudio SunAngel in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image