Zonnestudio Sunspecial

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Zonnestudio Sunspecial in Waddinxveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zonnestudio Sunspecial? Op Salons.nl lees je alles over Zonnestudio Sunspecial uit Waddinxveen.

Adresgegevens:
Zonnestudio Sunspecial
Groensvoorde 12
2742DJ Waddinxveen

Vennootschap onder firma (Vof.) Zonnestudio Sunspecial is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente WADDINXVEEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Zonnestudio Sunspecial is opgericht in 20091001 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Zonnestudio Sunspecial bereiken op: 0182-615219. Zonnestudio Sunspecial in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27354176. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zonnestudio Sunspecial in Waddinxveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image