Zonnestudio Wateringen

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Zonnestudio Wateringen in Wateringen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Zonnestudio Wateringen? Op Salons.nl lees je alles over Zonnestudio Wateringen uit Wateringen.

Adresgegevens:
Zonnestudio Wateringen
Herenstraat 43A
2291BB Wateringen

Commanditaire Vennootschap (CV) Zonnestudio Wateringen is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Zonnestudio Wateringen is opgericht in 19930923 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Zonnestudio Wateringen bereiken op: 0174-290476. Zonnestudio Wateringen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66568609. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Zonnestudio Wateringen in Wateringen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image